Moomin Arabia

Rakastetun kuvataiteilijan ja kirjailijan Tove Janssonin luomat muumihahmot ovat lumonneet ihmisiä ympäri maailmaa 1940-luvulta lähtien. Moomin Arabia ‑tuotteet auttavat meitä edes lyhyeksi hetkeksi pakenemaan kiireistä elämäämme muumien ihastuttavaan maailmaan. Löydä taianomaiset Muumi-hetkesi arjessa!

Kattava Muumi-tuotteiden valikoimamme ulottuu laadukkaasta keramiikasta aterimiin ja juomalaseihin. Eikä unohtaa sovi myöskään Fiskarsin Muumi-saksia. Mallit perustuvat Kaj Franckin ajattomaan Teema-sarjaan. Rakastettujen klassikkojen ja kausikokoelmien rinnalle tulee joka vuosi uusia teemoja.

Arabian tuotteita valmistavat huolellisesti valikoituneet ja kanssamme pitkään yhteistyötä tehneet sopimusvalmistajat pääasiassa Thaimaassa ja Romaniassa. Edellytämme, että toimittajamme ja yhteistyökumppanimme noudattavat samoja arvoja ja tiukkoja eettisiä normeja kuin yrityksemme. Kaikkien toimittajien ja yhteistyökumppaneiden on noudatettava Fiskars Groupin toimittajien toimintaohjetta, jotta ne voivat harjoittaa liiketoimintaa kanssamme

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Moomin arabia tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi