Payper on Valentinin perheen hengentuote. Pelastustehtävään osallistuneen lentäjäystävänsä esimerkillisen elämän innoittamana perhe omistautui työvaatteiden ja yritysvaatteiden valmistamiseen.
He suunnittelivat vaatteita, joissa on helppo liikkua ja jotka suojaavat käyttäjiään – italialaista tyyliä ja estetiikkaa unohtamatta. Yritys erikoistui ja kasvoi. Vuonna 2003 olikin aika perustaa Industrial Wear.
Uuden yrityksen tavoitteena oli teollistaa aikaisemmat kokemukset, laajentaa tuotevalikoimaa, tehostaa palveluita ja valloittaa uusia markkina-alueita. Vuoteen 2006 mennessä yrityksen jakeluverkosto ulottui koko Italian alueelle, minkä jälkeen huomio siirtyi viennin kehittämiseen. Kaikki Euroopan tärkeimmät markkinat haluttiin kattaa muutaman vuoden kuluessa.
Nykyään yrityksen valikoimaan sisältyy yli kaksi tuhatta tuotetta, joilla on patenttien ja useiden sertifikaattien mukaiset hyväksynnät. Italiassa sijaitseva tutkimus- ja kehitysosasto laajentaa valikoimaa vuosittain yli 50 uudella tuotteella etsien jatkuvasti uusia esteettisiä ja toiminnallisia ratkaisuja.
Henkilöstö hallinnoi ja tarkkailee tuotantoa tiukan laadunvalvonnan mukaisesti eri puolilla maailmaa sijaitsevissa teknisissä toimipisteissä.
Vuonna 2017 avattu uusi päätoimipaikka sisältää nykyaikaiset monipuoliset toimitilat, joissa tuotetaan uusiutuvaa energiaa. Lisäksi Payperin koko mallisto on esillä 800 neliömetrin esittelytilassa, ja varastossa käytetään uusimpia älykkäitä logistiikkajärjestelmiä.

Tuotemerkit

 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Payper tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi