Frederik ja Gerard Philips perustivat Philipsin vuonna 1891 Eindhovenissa Alankomaissa.Yrityksen alkuperäinen toimiala oli hehkulamppujen “ja muiden sähkölaitteiden” valmistus. Aluksi toiminta keskittyi hiilihehkulamppujen valmistukseen. Philips oli jo 1900-luvun alussa yksi Euroopan suurimmista lamppuvalmistajista. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen yritys alkoi laajentaa toimintaansa. Philips aloitti röntgenputkien valmistuksen lääketieteellisiin tarkoituksiin ja elokuvatekniikkaan (filmiprojektorit ja niiden oheislaitteet) vuonna 1918, aloitti radioiden valmistuksen vuonna 1927 ja esitteli ensimmäisen Philishave-sähköparranajokoneensa vuonna 1939.

Inspiroituneena tavoitteestaan parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia mielekkäiden innovaatioiden avulla, Philipsin tavoitteena on parantaa 2,5 miljardin ihmisen elämää vuodessa vuoteen 2030 mennessä. Nykyään sen kasvava valikoima innovatiivisia terveysteknologiaratkaisuja tukee arvopohjaista hoitoa kaikkialla terveydenhuollon jatkumossa.

Tuotemerkit

 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Philips tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi