Portia on ruotsalainen miesten asusteita valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1924. Siitä lähtien Portia on kehittänyt täydellisen valikoiman asusteita miehille. Tuotteille on ominaista italialainen käsityötaito ja skandinaavinen muotoilu.

Tarina

Yli 90 vuoden ajan Portia on ollut arvostettu solmimisistaan, henkselit, vyöt ja muut miesten asusteet. Vaikka olemme huolellisesti laajentaneet tuotevalikoimaamme, nämä ovat edelleen eräitä arvostetuimmista ja rakastetuimmista tuotteistamme tähän mennessä.

Ymmärtääksesi Portia-brändiä sellaisena kuin se on kehittynyt tänään, sinun on tiedettävä hieman menneisyydestämme.

Kaikki alkoi poikkeuksellisesta miehestä nimeltä Konrad Åkesson. Åkessonilla oli valtava intohimo ja tieto muodista ja kankaista, ajankohtaisista materiaaleista ja trendeistä, hän tiesi kaiken. Hänen lämpönsä, tyylinsä, havainnointikykynsä ja moitteeton palvelunsa olivat myös osa taikuutta, mutta ennen kaikkea hän oli isoisämme ja isoisoisämme.

Olemme erittäin ylpeitä perintömme ja Konradin perinnön säilyttämisestä. Tyytymällä koskaan vähempään kuin parhaaseen ja osoittamalla uskollisuutta ja vastuullisuutta asiakkaitamme, työtovereitamme ja toimittajiamme kohtaan aiomme jatkaa Portian kehittämistä myös tulevaisuudessa. Olemme pohjimmiltaan ruotsalaisia, mutta visiomme on globaali ja keskittyy aina siihen, kuinka käsityötaito parantaa elämäntapaa.

Prosessi

Olemme erittäin onnekkaita saadessamme olla yksi harvoista jäljellä olevista muotitaloista, jotka osaavat tehdä asiat vanhanaikaisesti ja arvostavat pitkää laadukkaan käsityön perinnettämme. Tämä tarkoittaa, että voimme onnistuneesti päästää vanhan kohtaamaan uuden ja saada ne sulautumaan – materiaaleissamme, suunnittelussamme ja kaikessa tekemisessämme.

Jatkamme tuotteiden suunnittelua ja valmistusta itse. Tuotteille, joita emme valmista itse, olemme huolellisesti valinneet muutaman ansioituneen toimittajan, jotka jakavat arvomme laadun, käsityötaidon, eleganssin ja säilyvyyden suhteen. Lopputulos ei ole koskaan satunnainen, koska valvomme koko prosessia. Erottelemme hyvän pahasta silmillämme, sydämellämme ja erityisesti sormenpäillämme.

Tuotteet

Tuotteemme ovat joidenkin maailman lahjakkaimpien käsityöläisten valmistamia, ja ne sisältävät kaikki komponentit ja tarvikkeet, jotka tekevät tyylikkäästä asusta täydellisen. Otetaan esimerkiksi tyylikkäät solmiomme ja rusettimme puhtaasta silkistä, puuvillasta, villasta tai näiden kankaiden jännittävistä yhdistelmistä, jotka on kudottu Italian parhaiden tehtaiden kautta. Löydät myös Italiassa valmistettuja huiveja, huiveja, vyöitä ja nenäliinoja sekä omassa tehtaassamme Ruotsin Malmössä tehdyt henkselit. Kaikki tuotteemme on valmistettu intohimolla ja ainutlaatuisella asiantuntemuksella, mikä varmistaa, että ne kestävät eliniän.

Materiaalit

Valitsemme huolellisesti materiaalit, joita käytetään kokoelmiemme rakentamiseen. Käytämme luonnonkankaita, kuten silkkiä, puuvillaa, villaa ja pellavaa, mutta myös uusia vaihtoehtoja, kuten modaalia. Hankimme korkealaatuisen italialaisen silkkimme samoilta tuottajilta, jotka työskentelevät muiden merkittävien kansainvälisten muotitalojen kanssa, ja kaikki nahkatuotteemme on valmistettu aidosta tai täysjyväisestä nahasta Italiasta ja Portugalista.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Portia tuoteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi