Rosendahl Design Group kattaa tanskalaisen muotoilun rakastetut klassikot sekä innovatiiviset elämäntapatuotteet kotiin, pöydälle ja keittiölle.

Innovaatio, luovuus ja tanskalaisen muotoiluperinteen kunnioittaminen – nämä ovat Rosendahl Design Groupin periaatteet. Yrityksen tavoitteena on profiloida ja suojella tanskalaisia ​​design-aarteita, löytää klassikkoja uudelleen – sekä luoda uutta tanskalaisen muotoiluperinteen mukaisesti. Tanskalaista muotoiluperinnettä kunnioittaen yritys työllistää pääasiassa tanskalaisia ​​suunnittelijoita.

Rosendahl Design Group -ryhmään kuuluu: Rosendahl Copenhagen, Kay Bojesen Denmark, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, Juna, Lyngby Porcelæn ja Kähler.
Rosendahl edustaa tanskalaista muotoilua, joka on luotu käytettäväksi joka päivä. Kay Bojesen tuottaa ja kehittää korkealaatuisia tuotteita, jotka perustuvat Kay Bojesenin luovaan ja huvittavaan eläinmaailmaan ja innostavat lasta meissä kaikissa.

Rosendahl Design Group on pohjoismaiden edustaja japanilaiselle veitsimerkille GLOBAL, joka on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista keittiöveitsimerkistä.
Vuonna 1825 kreivitär Henriette Danneskiold-Samsøe perusti Holmegaardin periaatteenaan, että jokaisella tanskalaisella pitäisi olla kaunis juomalasi.
Rosendahl Design Groupin alta löytyy Arne Jacobsenin kelloja, Bjørn Wiinbladin tekstiilejä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä!

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Rosendahl Design Group tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi