Jos Schwarzwolfin filosofiaa voisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi ”ulkona”. Tämän merkin tuotteet ovat hyvin harkittuja ja erittäin käytännöllisiä varusteita jokaiselle lyhyiden ja pitkien matkojen ystävälle. Muodikkaan muotoilun ja erinomaisen laadun yhdistelmä tarkoittaa, että voit luottaa Schwarzwolfin tuotteisiin. Siksi ne ovat välttämättömiä aktiivisille ihmisille, jotka lähtevät tutustumaan maailman eri kolkoihin. Kuuluisat monityökalut, reput ja vaatteet sekä matkalaitteet ovat varmistaneet niiden kanssa matkustavien ihmisten turvallisuuden ja mukavuuden useiden vuosien ajan.

• Nykyaikaiset materiaalit – välineet, joita Schwarzwolf käyttää teknologisesti tuotantoprosessissa. Vaatteissa, monitoimityökaluissa, reppuissa ja laukkuissa käytetään vedenpitäviä kankaita, kestäviä materiaaleja ja luotettavia suojajärjestelmiä, jotka takaavat käyttäjiensä täyden tyytyväisyyden.
• Olosuhteisiin mukautuva – laajan tuotevalikoiman ansiosta Schwarzwolfin tarjouksesta löytyy lisävarusteita useimpiin ulkotiloihin. Patikoinnin, pyöräilyn, kiipeilyn, retkeilyn ja extreme-urheilun ystävät löytävät varmasti tarpeisiinsa täydellisesti sopivat tuotteet.
• Mukavuus – kaikki Schwarzwolf-nimellä varustetut tavarat on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen maksimaalisen mukavuuden vaativiin toimiin ryhtyessään. Työkalujen suunnittelussa on huomioitu turvallisuus, helppo pääsy moniin toimintoihin ja luotettavuus. Vaatteiden osalta huolehdittiin siitä, että se vie vähän tilaa, mutta antoi olosuhteisiin sopivan lämpömukavuuden ja suojan. Schwarzwolf-laukkujen ja -reppujen luojat pitivät tärkeänä tehdä niistä mahdollisimman kevyitä, sisältäen mahdollisimman paljon hyödyllisiä taskuja ja lokeroita ja että niissä on selkätukijärjestelmä. Valmistajan täysi huoli käyttäjistä näkyy nyt kaikkien ehdotettujen Schwarzwolf-tuotteiden laadussa.

Schwarzwolf-brändi on suhteellisen nuori, koska se perustettiin vuonna 1999, mutta innovatiivisten projektiensa ja tinkimättömän turvallisuuden ansiosta se sai nopeasti jatkuvasti kasvavan uskollisia ostajia ympäri maailmaa. 10 vuotta sitten brändi esiteltiin Yhdysvaltain markkinoille ja se on toiminut siellä menestyksekkäästi tähän asti.

Tuotemerkit

 

Schwarzwolf outdoor tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi