Stellan ja Carton perustivat vuonna 1960 yhden tunnetuimmista tanskalaisista designbrändeistä – Steltonin. Yritys sai tuulta purjeisiinsa 1964, kun yrityksen silloinen johtaja Peter Holmblad aloitti yhteistyön Tanskan kuuluisimman arkkitehdin ja muotoilijan Arne Jacobsenin kanssa.

Tästä yhteistyöstä syntyi Cylinda Line -astiasto, joka pääsi kansainväliseen maineeseen pelkistetyllä kauneudellaan ja funktionalistisella muotoilullaan. Cylinda Line -sarjan suosio kasvatti Steltonista alan suuryrityksen. Etenkin Yhdysvalloissa Steltonin tuotteisiin ihastuttiin. Steltonin todellinen DNA näkyykin näissä tunnetuissa tuotteista, jotka ovat äärimmäisen funktionaalisia ja kohtuuhintaisia.

Vuonna alkoi 1971 menestyksekäs yhteistyö Erik Magnussenin kanssa ja 1977 lanseerattu muovista ja teräksestä valmistettu termoskannu on yhä Steltonin myydyin tuote ja pohjoismaisen muotoilun ikoni.

Steltonin tuotteet ovat niittäneet Red Dot -muotoilupalkintoja sekä muita kansainvälisiä designpalkintoja. Steltonin tuotteet kuuluvat monen designmuseon kokoelmiin.

“Yhdessä lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa tavoitteemme on luoda ajattomia ja toimivia malleja, jotka tekevät arjesta hieman kauniimman.”– Michael Ring, toimitusjohtaja, Stelton

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Stelton tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi