Kaiken alussa vuonna 1904 perustajat kesyttivät tyhjiöeristystekniikan ja loivat ensimmäisen Thermos®-tuotteen. Tuote, josta tulisi nopeasti seikkailijoiden, tutkimusmatkailijoiden ja kaltaisten arjen ihmisten elämässä. Yli 100 vuotta omistautuneena luotettavien tuotteiden tarjoamiseen, aito Thermos® Brand on edelleen yhtä sitoutunut auttamaan sinua suojaamaan sitä, mitä rakastat™.

Me Thermos®:lla välitämme aidosti sinusta ja perheestäsi. Tuotekehitystämme ohjaa arjen haasteesi ymmärtäminen ja halu olla luotettu tuotemerkkisi, johon voit aina luottaa. Meillä on yli vuosisadan vaikutus ihmisten jokapäiväiseen elämään eri puolilla maailmaa, ja toivomme, että kestävä vaikutus innostaa sinua elämään mahdollisimman luottavaisinta, tarkoituksenmukaisinta ja aidointa elämääsi.

THERMOS® on rekisteröity tavaramerkki yli 115 maassa.

Ennen kuin Thermos-tuotemerkki tuli tunnetuksi, se oli idea. Kunnianhimo. Tieteen saavutus, josta tuli läpimurto kotitalouksien innovaatio. Vuonna 1904 Thermos oli ensimmäinen yritys, joka kehitti kuluttajatuotteita tyhjiöeristyksellä.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Thermos tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi