Top Swede tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Kun Top Swede perustettiin vuonna 1998, tavoitteena oli kehittää vaatteita, jotka täyttävät käyttäjien toimivuus- ja mukavuusvaatimukset. Vaatteiden tuli myös olla sovitettuja käyttäjien työtehtäviin. Nämä tavoitteet olemme saavuttaneet. Meillä on laaja tuotevalikoima, josta löytyvät tuotteet useimpiin tarpeisiin.

Mallistomme keskittyvät olennaiseen. Uusien vaatteiden kehitystyössä johtoajatuksenamme on parantaa vaatteiden laatua ja käytettävyyttä entisestään. Alihankkijoitamme koskevat tiukat vaatimukset, ja teemme tiivistä yhteistyötä testauslaitoksen kanssa. Näin pystymme takaamaan, että vaatteemme täyttävät niille asettamamme erittäin tiukat vaatimukset. Valikoimamme täyttää luonnollisesti myös alan standardien ja suojaluokitusten vaatimukset. Vaatteillamme on myös laeissa ja asetuksissa vaaditut sertifikaatit mutta lisäksi sertifikaatteja, joiden meidän mielestämme pitäisi olla itsestäänselvyyksiä.

Tuotemerkit

Top Swede tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi