VAJA Finland tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Vuonna 2011 perustettu VAJA Finland syntyi intohimosta laadukkaita, ajattomia ja käytännöllisiä tuotteita kohtaan. VAJAn perustajat Fred Owren ja Henna Lamberg halusivat luoda laadukkaan ja ajattoman astiamalliston funktionaalisuutta unohtamatta.

Henna Lamberg ja Fred Owren työskentelivät aikaisemmin Arabian tehtaalla, missä kiinnostus keramiikkaan heräsi ja arvostus suomalaista käsityötaitoa kohtaan. VAJAn valikoimaan kuuluu vitroposliinisia pinottavia kuppeja sekä monikäyttöisiä, kestäviä astioita. Tuotteiden muotoilu on pelkistettyä ja eleganttia ja yhdistyy luontevasti graaviseen ornamentiikkaan koristelussa.

VAJA Finland toimii tänä päivänä Porvoossa. Yrityksen tavoite on, että tuotanto pysyy omassa tehtaassa Suomessa tuotteiden laadun ja eettisyyden varmistamiseksi. VAJA luo oivaltavaa ja kaunista muotoilua, joka kestää myös seuraaville sukupolville.

Tuotemerkit

Vaja Finland tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi