Laadukkaimmat taskuveitset, liike- ja matkavarusteet sekä mobiililaitteiden laitteet ovat vain osa ainutlaatuista Wenger-tarjousta. Yrityksen perustajat panostivat sen olemassaolon alusta lähtien innovaatioihin ja tuotannon tarkkuuteen, mikä vaikutti brändin menestykseen käyttäjien tyytyväisyydestä ja luottamuksesta Wenger-nimeen.
Luotettavuus – kaikki Wenger-tuotteet on valmistettu äärimmäisellä tarkkuudella, jotta voit aina luottaa niihin ja käyttää niitä täysin tyytyväisenä todella pitkään. Suurin osa Wenger-tuotteista kuuluu siis valmistajan takuun piiriin
• Loistavat mallit – valikoima innovatiivisia ja erittäin käytännöllisiä ratkaisuja, kuten säädettävät hihnat, selkärangan tukielementit, metallilaakerit ja turvasulkimet, tekevät Wenger-tuotteista loppujen lopuksi käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä
• Sveitsiläinen laatu – Wenger-välineet ovat laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan, jotta ne ovat saatavilla ihmisille, joilla on korkeat vaatimukset, mutta ei korkealla hinnalla.

Vuonna 2018 sveitsiläinen tuotemerkki Wenger vietti 125-vuotisjuhliaan, mikä osoittaa sen korkean aseman markkinoilla. Aluksi yritys harjoitti taskuveitsien ja ammattikeittiöveitsien tuotantoa, ja yksi tunnistetuimmista tällä tuotemerkillä valmistetuista laitteista oli sveitsiläinen upseeriveitsi. Ajan myötä laadukkaat kellot ja myös viime kädessä toimivat ja tukevat reput, laukut, salkut ja matkalaukut liittyivät yrityksen valikoimaan. Tällä hetkellä Wenger-tuotemerkki on osa maailmankuulua veitsien ja taskuveitsien valmistajaa Victorinoxia.

Tuotemerkit

Wenger tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Tuotemerkit

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi