Ennen liikelahjan valintaa on huomioitava muutamia tärkeitä asioita. Nämä ovat seuraavat:

  1. Kuka on liikelahjan vastaanottaja?
  2. Millaisessa tilanteessa liikelahjaa käytetään?
  3. Millainen viesti liikelahjalla halutaan välittää?
  4. Miten vastaanottaja saa liikelahjan?
  5. Tehdäänkö liikelahjaan painatus omalla logolla?
  6. Millaisia liikelahjoja voimme teille tarjota?

Kun etsit parasta liikelahjaa yrityksellesi, johon tehdään painatus, harkitse jotain käytännöllistä, tyylikästä ja ainutlaatuista, joka samalla edustaa yritystäsi ammattimaisesti. Tässä muutamia ehdotuksia, joita voisimme suositella:

  1. Räätälöidyt Notebooks tai Muistilehtiöt:
    • Notebooks ovat käytännöllinen ja suosittu liikelahja. Räätälöity painatus, joka sisältää yrityksen logon ja ehkä jopa työntekijän nimen, tekee siitä henkilökohtaisen ja arvostetun lahjan.
  2. Laadukkaat Kynät:
    • Laadukkaat kynät, joissa on yrityksen nimi ja logo, ovat hieno ja käytännöllinen lahja. Ne ovat hyödyllisiä toimistotarvikkeita, jotka pidetään pitkään.
  3. Kahvimukit tai Vesipullot:
    • Räätälöidyt kahvimukit tai vesipullot ovat erinomainen tapa pitää yrityksen nimi ja logo esillä päivittäin. Laadukkaat ja tyylikkäät mukit tai pullot ovat käytännöllisiä lahjoja, jotka varmasti miellyttävät vastaanottajia.
  4. USB-muistitikut:
    • USB-muistitikut ovat erinomainen tapa pitää yrityksen nimi mielessä. Valitse laadukas ja tyylikäs muistitikku, joka voi olla hyödyllinen työkalu vastaanottajalle.
  5. Matkalaukut tai Reput:
    • Jos budjetti sallii, laadukkaat matkalaukut tai reput, joissa on yrityksen logo, voivat olla erinomainen lahja. Ne ovat käytännöllisiä ja kestäviä, ja ne varmasti arvostetaan.
  6. Korkealaatuiset Hupparit tai T-paidat:
    • T-paidat tai hupparit yrityksen logolla voivat olla hieno tapa luoda yhtenäinen ilme tiimillesi. Laadukkaat ja mukavat vaatteet ovat lahja, jota työntekijät todella arvostavat.
  7. Työpöydän Tarvikkeet:
  8. Mobiililaitteiden Tarvikkeet:
    • Mobiililaitteiden tarvikkeet, kuten laturit tai kuulokkeet, ovat hyödyllisiä lahjoja, jotka ovat suosittuja vastaanottajien keskuudessa.
  9. Trendikkäät Reusable Ostoskassit:
    • Trendikkäät ja ympäristöystävälliset uudelleenkäytettävät ostoskassit ovat erinomainen tapa näyttää, että yrityksesi välittää ympäristöstä samalla kun edistät brändiäsi.
  10. Ympäristöystävälliset Juomapullot:
    • Ympäristöystävälliset juomapullot ovat hyödyllinen ja nykyaikainen lahja, joka on suosittu monien vastaanottajien keskuudessa. Valitse tyylikäs ja kestävä vaihtoehto.

Varmista, että valitset lahjan, joka sopii yrityksesi brändiin ja vastaanottajien tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Muista myös varmistaa, että valitsemasi lahja on laadukas ja kestävä, jotta se heijastaa yrityksesi arvoja.

Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Tuotteet

Liikelahjat laajasta valikoimastamme

Tilaa valikoimastamme liikelahjat omalla logolla tai painatuksella. Tuotevalikoimamme on valittu huolella ja se sisältää vain laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. Valikoimastamme löydät mm. lahjasetit, lahjakortit, kauluspaidat, reput, juomapullot, kangaskassit ja varalaturit. Liikelahjojen antaminen on varma tapa jäädä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mieleen. Liikelahjat myös kasvattavat yrityksesi bränditietoisuutta ja se on kustannustehokas markkinointikeino. Täältä voit myös tutustua sivuillamme oleviin parhaisiin brändituotteisiimme, sekä brändimerkkeihin.

Mitä kaikkea liikelahjan valinnassa on mietittävä

Liikelahjaa valitsiessa on miettittävä muutamia, lue alapuolelta lisää.

10 Psykologista syytä, miksi liikelahjat ovat hyödyllisiä

Liikelahjat ovat erinomainen tapa edistää yrityksen tai tuotemerkin näkyvyyttä ja luoda positiivista mielikuvaa. Tässä on 10 psykologista syytä, miksi liikelahjat ovat hyödyllisiä:

  1. Ne herättävät tunteita ja luovat lahjan saajalle positiivisen kuvan yrityksestä ja brändistä.
  2. Liikelahjat luovat läheisyyden tunnetta yrityksellesi asiakkaiden tai kumppanien välille.
  3. Kasvata uskollisuutta yrityksellesi tai brändillesi.
  4. Niiden avulla asiakas muistaa yrityksen tai brändin ja tämä lisää yhteistyön tai kaupan teon mahdollisuutta tulevaisuudessa.
  5. Kiinnostus yrityksen tarjoamia tuotteita ja palveluita kohtaan kasvavat.
  6. Kiitollisuus yritystä tai brändiä kohtaan kasvavat.
  7. Erilaiset lahjat auttavat ylläpitämään suhteita ja verkostoja.
  8. Herätät tunteita ja erotut kilpailijoista.
  9. Tehokas tapa herättää kiinnostusta yritysten tapahtumia kohtaan.
  10. Loistava tapa kiittää asiakkaitasi, työntekijöitäsi tai kumppaneitasi heidän uskollisuudestaan​​ yrityksellesi tai brändillesi.

MITEN TILAAMINEN MEILTÄ ONNISTUU?

Liikelahjojen tilaaminen on meiltä helppoa. Täytä vain tuotesivulla tai alapuolella oleva lomake ja annamme sinulle tarjouksen. Saat tarjouksen nopeasti, jopa päivän sisällä. Tarjous sisältää tarkan hinnan ja tuotteiden arvioidun toimitusajan. Jos tuotteeseen tehdään painatus, niin ennen painatusta lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen tuotteen painatuksesta oikeilla mittasuhteilla.  Vasta hyväksyntäsi jälkeen painatamme tuotteet.

Jos sinulle on kysymyksiä, halusit tietää lisää tai tehdä tilauksen nopeasti niin soita meille tai laita sähköpostia. 

OTA YHTEYTTÄ

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.